Galeb FSU na sajmu železničkih tehnologija EUROASIA RAIL TURKEY 2011 u Ankari

Najveći sajam železnice u Turskoj je održan u periodu od 02.-05.marta 2011. godine.

Sajam u Ankari su posetili ispred Galeb Group-a Aleksandra Veselinović, a ispred Galeb FSU-a Mladen Gajčanski i Branko Vasić. U dve hale je prezentovan program domaćih i stranih kompanija iz železničke infrastrukture, logistike i prevoza.

EUROASIA RAIL TURKEY

Posetili smo štand Turskih zeleznica, TCDD, gde smo ukratko prezentovali Galeb Grupaciju. Od domaćih firmi veliku pažnju su nam privukle firme sa kojima možemo ostvariti poslovnu saradnju poput ‘SAVRONIK’, ’ HG OMUR elektronik’, ’TEKNORAY’.

U Turskoj postoje slični sistemi signalizacije i elektrifikacije železničke pruge, kao i na našim prostorima, što za našu kompaniju znači mogućnost plasiranje proizvoda na veliko tržište kao što je Turska. Kao najveće rastuće tržište u domenu železničkih tehnologija, Turska sa pristupom finansijskim fondovima, predstavlja najveće gradilište novih i brzih pruga.

Naša kompanija je sa proizvodima, poput elektronskog putnog prelaza, skretničkih sprava, gumenih panela ostvarila saradnju sa domaćim i stranim firmama na predstojećim tenderima u Turskoj.