Galeb FSU INNOTRANS 2010

GALEB FSU INNOTRANS 2010

Galeb FSU se predstavio na ovogodišnjem železničkom sajmu u Berlinu i kao jedina srpska firma prezentovao svoje proizvode.

Veliko interesovanje za naše proizvode je dolazilo sa svih svetskih kontinenata i država poput Nemačke, Finska, Saudijske Arabije, Brazila, Indije, Australije, Engleske. Sajam Innotrans u Berlinu je održan od 22.-25.septembra.

Sa prestavnicima SDD ITG-a tehnička podrška celoj organizaciji sajma je bila upotpunjena.

Elektronski putni prelaz sa simulacijom rada rampi i signala, kao najvažniji novi proizvod našeg preduzeće, je bio cilj mnogih posetilaca sajma. Sa partnerima iz Ukrajine i Saudijske Arabije su već napravljeni dogovori oko ulaska ovog proizvoda i na njihova tržišta.

GALEB FSU INNOTRANS 2010

Rele k-50 kao najveći stari brend „Galeb FSU“-a, ali pouzdane opreme, je bio atraktivan za stare železničare sa nemačkih i drugih pruga.

U poseti našem štandu su bili i predstavnici srpskih železnica, generalni direktor Milovan Marković sa saradnicima. Predstavnici najvećih svetskih železničkih firmi u domenu signalizacije i telekomunikacija, firme poput Siemens-a, Thales-a, Ansaldo STS, Bombardije-a, General Electric-a su takođe posetili štand.

Sajam je veliki korak naše kompanije na putu ka novim poslovima, ka drugim tržištima, ka stalnom razvoju i unapredjenju proizvoda kako bi bili konkurentni na svetskom nivou.

GALEB FSU INNOTRANS 2010

GALEB FSU INNOTRANS 2010